Varró Gabi selyemfestő | Rólam
Egyedi készítésű, kézzel festett selyemsálak és kendők, valamint egyéb ajándéktárgyak. Egyéni rendelésre és webshopon keresztül is.
selyemsál, selyemkendő, kézzel festett selyem
50497
page-template-default,page,page-id-50497,cookies-not-set,eltd-core-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.13, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive
 

Rólam

Energiát kapok, szeretetet adok

Szerencsés csillagzat alatt születtem, azzal foglalkozom, ami örömöt és boldogságot hoz az életembe. A sors kegyes hozzám, mert onnan, hogy a selyemfestésre rátaláltam, tartósan működő, kirobbanó energiákkal látott el.

Számomra a legszebb dolog, ruhák és kiegészítőik tervezése és alkotása, amikor a fehér hernyóselyem csodálatos, tüzes színekben pompázó ruhakölteménnyé válik.

Ugyanúgy, mint a szürke bábból kifejlő pillangó, látványával elkápráztat bennünket.

  • Születési hely: Encsen születtem, de igazi egrinek tartom magam.
  • Tanulmányok: Eszterházy Károly Főiskola, Nyíregyházi Főiskola.
  • Amire a legbüszkébb vagyok: Úgy érzem, szeretnek az emberek Egerben.
  • Kedvenc alkotásom: mindig más, de általában azokat veszik meg leghamarabb.
  • Ars poeticám: A festés és ez a fajta élet, mint az enyém, egymást erősítik. Nemcsak mint selyemfestő szeretnék jó lenni, hanem mint ember is. Ha valakiben nincs meg a belső egyensúly, akkor a munkáját sem tudja kiegyensúlyozottan végezni. Minél nyitottabb az ember, annál inkább elfogadják. Én eszerint próbálok élni.

RÓLAM MONDTÁK